12/13/14 Augustus 2022 | Kortrijk - BE 12/13/14 Aug

Camping

De Alcatraz-camping is open van donderdag 11/8 vanaf 09.00 u tot maandag 15/8 tot 12.00 u.

Alcatraz Camping

Camping Pre-party

Exclusief voor alle campeerders gaat op donderdag 11 augustus de Alcatraz Prison open voor een pre-party. Deuren open om 17u30!

Let op: op donderdag hebben alleen houders van een geldig campingpolsbandje toegang tot het festivalterrein

Camping pre-party

Alcatraz Graveyard

Verblijf op camping Graveyard voor een complete Alcatraz-ervaring! Open vanaf donderdag 11/08 (9u), dus ideaal om voor het festival al een klein feestje te bouwen!

Campingtickets (€18 p.p.), vooraf aan te kopen en uitgeprint mee te brengen) geven toegang tot alle faciliteiten gedurende het hele festival.

Camping

Mobilhomes

Op de Camper Camping vlakbij het festivalterrein, mag je je camper (of caravan met voortent) neerzetten op maximaal 6m x 7m. Check camping-info voor uiterste aankomst- en vertrektijden. Kostprijs: €75 per standplaats + €18 per persoon (campingticket, verplicht voor elke kampeerder)

Mobilhomes

Motor camping

Je koopt een ticket voor de Motor Camping en hebt dan recht op plaats voor 1 motor + 1 klein tentje op de Camper Camping vlakbij het festivalterrein. Kostprijs: €10, toegang enkel voor motorrijders. Let op: bijkomend moet per persoon verplicht een campingticket gekocht worden (€18 pp).

Motor

Alcatraz Eagle’s Plaza!

Onze accommodaties

Alcatraz Eagle’s Plaza, voor wie net dat ietsje meer wenst, ligt vlakbij de festivalweide en biedt het perfecte verblijf voor ieder budget. Je kan hier basic tenten, luxueuzere Delta tenten of zelfs top-of-the-bill Lodges met boxsprings huren.

Alle accommodaties zijn volledig ingericht en ready-to-go voor een zorgeloos festival!

Opgelet: het (verplichte) toegangsticket voor de camping is niet inbegrepen in de huurprijzen voor Eagle’s Plaza! Vergeet dat dus niet bij te boeken (€18 per persoon). Ontbijt niet inbegrepen, kan bijgeboekt worden.

nieuw Basic Tipi 2-persoonstent

Voor de prijsbewuste kampeerder die geen zin heeft in gesleur met eigen kampeermateriaal. Kwalitatieve en heel comfortabele tent, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen). De tent bestaat uit een buitentent en een geventileerde binnentent van 2,4 x 1,5m.

Prijs: €160 (€20p.p.p.n)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link. Ontbijt niet inbegrepen, kan bijgeboekt worden.

Uitverkocht

Delta tent light

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen). 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen. Er is een slot op de tent voorzien.

Prijs 2 personen: €300 (€37p.p.p.n)
Prijs 1 persoon: €250

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link. Ontbijt niet inbegrepen, kan bijgeboekt worden.

Uitverkocht

Delta tent medium

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak. 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen. Er is een slot op de tent voorzien.

Kies je voor de Medium-versie dan staan er 2 opgemaakte bedden voor je klaar en heb je bovendien toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs 2 personen: €380 (€47p.p.p.n)
Prijs 1 persoon: €330

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link. Ontbijt niet inbegrepen, kan bijgeboekt worden.

Delta tent medium

Luxe lodge

Beleef het ultieme glampinggevoel in deze ruime lodge (4m x 2,5m)! Hier geniet je van een luxe inrichting met twee volledig opgemaakte boxsprings op een verhoogde houten vloer. Buiten heb je zelfs je eigen houten terras met twee stoelen. De luxe lodge heeft een eigen stopcontact en ze kan op slot. Bovendien krijg je toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs: €500 (€62p.p.p.n)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link. Ontbijt niet inbegrepen, kan bijgeboekt worden.

Luxe lodge

new Groepstent

Groepstent voor 3 tot 10 personen.

Prijs: €600

Maak het verblijf in de groepstent compleet en boek een slaappakket per persoon bij. Een pakket bestaat uit een bed, slaapzak en kussen.

Optie: bed, slaapzak en kussen.

Price: €30 (per set)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link

Groepstent

Extra's

bier
Verkoop van gekoeld bier (enkel voor kampeerders)
Geen zin in lauwe blikken bier bij je tent?

Voor €12 bestel je in voorverkoop je gekoelde sixpack bier (50cl) die je kan ophalen bij de bier stand op de camping op donderdag tussen 9u en 17u (€15 op het festival).

Prijs: €12 (€15 op het festival)

Bier sixpack

breakfast
Ontbijtpakket en -buffet

Pakket: Op de camping kan elke ochtend (vrijdag, zaterdag, zondag en maandag) voor €7,5 een ontbijtpakket aangekocht worden bestaande uit 2 koffiekoeken, 1 yoghurt, 1 stuk fruit, 1 fruitsap of chocomelk en 2 koffies.

Prijs: €7,5 (€9,5 op het festival)

Ontbijtpakket


Buffet: Op vrijdag, zaterdag en zondag heb je ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan een ontbijtbuffet! Kostprijs €12,5 voor 2 koffiekoeken, sandwiches, brood, kaas, ham, boter, yoghurt, fruitsalade, fruitsap of chocolademelk, eieren en spek en 2 koffies.

Prijs: €12,5 (€14,5 op het festival)

ontbijtbuffet

jupiler
Vrienden area!

Wil je gegarandeerd een ruimte hebben waar je samen met je vrienden kan kamperen? Ook voor degene die (zoals altijd) te laat komt? Boek een vrienden area!

De vrienden area kan geboekt worden in verschillende afmetingen.

Vrienden area

Afmeting Prijs  
30m2€45 
60m2€90 
90m2€135 
120m2€180 
150m2€225 

Excl. camping tickets

Vrienden area